Diensten

Glasbewassing bij kantoren, bedrijven en particulieren: u bent bij ons aan het juiste adres. We werken voor tal van verschillende opdrachtgevers en kunnen u binnen de glasbewassing en schoonmaak op verschillende manieren van dienst te zijn. Wij werken bijvoorbeeld met risicoinventarisaties ten behoeve van de veiligheid en om eventuele knelpunten op te sporen.

We zijn bij GSO Glasbewassing allen goed opgeleid en werken volgens de meest actuele richtlijnen. We volgen bijvoorbeeld cursussen op het gebied van glazenwassen, schoonmaken en steigerbouw, zoals die voor het Hoogwerkercertificaat, de Gondelinstallatie of onze VCA .

Wilt u Trespa houtwerk of dakpanelen laten reinigen, gaat het u om een lichtkoepel of wellicht de dakgoten en of gevelbeplating? Wij gaan er op professionele wijze voor u mee aan de slag. Wenst u een offerte voor glasbewassing en schoonmaak of bent u benieuwd naar de werkwijze die we hanteren? We vertellen u er graag meer over.

 

Waar gewerkt wordt gebeurt wel eens wat,

Kantoren, bedrijven en particulieren

We verzorgen onder andere glasbewassing en schoonmaak voor diverse kantoren, bedrijven, kinderdagverblijven, dierenklinieken en particulieren

We werken bovendien voor meerdere Verenigingen van Eigenaren, we luisteren goed naar uw wensen en gaan daar mee aan de slag. Daarnaast werken we voor overheidsinstellingen en zorgen we voor de schoonmaak en glasbewassing bij kinderdagverblijven. U kunt van ons verwachten dat al onze offerte’s overzichtelijk en transparant zijn, we specificeren alles wat u vraagt overzichtelijk per punt en maken het tot een totaalpakket. U heeft dan een totaaloverzicht van wat er gebeurt en alle kosten staan overzichtelijk op een rij.

Wij komen geregeld langs om dingen door te nemen of gewoon om ons contact met de klant optimaal te houden. Daar staan wij voor! Wij verzorgen:

 • (schoonmaak)diensten

 • elke opdracht klein of groot

 • eenmalige opdrachten

 • schilderwerk schoonmaken van aanslag

 • lichtkoepels

 • gevelbeplating

 • dakkapellen

 • vloeren in de was zetten

 • tapijt reinigen

Reiniging

GSO Glasbewassing B.V. is een facilitair dienstverlenend bedrijf. Door gestage groei binnen de organisatie, zijn de kerntaken al enige jaren uitgebreid met reinigingswerkzaamheden. Door onze facilitaire achtergrond en die van onze medewerkers, begrijpen wij wat u belangrijk vindt.

De basis van onze dienstverlening zijn onze vakkundige medewerkers. Zij maken het verschil. Elke medewerker heeft minimaal de basisopleiding schoonmaak gevolgd met aanvullend specialistische opleidingen op basis van de werkzaamheden.

Uw veiligheid en van onze medewerkers vinden wij belangrijk! Elke nieuwe medewerker van GSO Glasbewassing B.V. krijgt een BHV opleiding en gaat daarna op herhaling. Onze medewerkers, het hart van ons bedrijf, hebben allemaal de Nederlandse nationaliteit en beheersen de Nederlandse taal in woord en schrift.

Onze rayonmanagers onderhouden het contact met de opdrachtgevers. Zij bespreken elke twee weken de werkzaamheden met de medewerkers op locatie en controleren de werkzaamheden. Voor onze werkzaamheden maken wij gebruik van een schoonmaakrooster en een logboek. Het schoonmaakrooster is een overzicht van de uit te voeren werkzaamheden en wanneer deze worden uitgevoerd. Zo is onze kwaliteit duidelijk meetbaar en transparant.

Het logboek van GSO Glasbewassing B.V. is een instrument dat zijn waarde iedere dag bewijst. In het agendadeel kunt u boodschappen bij de betreffende dag noteren. Onze medewerkers kijken elke dag, voorafgaande aan hun werk, het logboek in. Zij spelen direct waar nodig, na overleg met de rayonmanager, in op de wensen en opmerkingen.

De kernwaarden binnen GSO Glasbewassing B.V. zijn; efficiént, gegarandeerd en flexibel. De gebruikersbeleving staat bij ons centraal. Uw enthousiasme over onze dienstverlening is ons doel!

Sneeuw en gladheidsbestrijding

Gladheidbestrijding

Ook gladheidbestrijding behoort tot goed en veilig terreinbeheer. Denkt u hierbij aan het strooien van zout tijdens de vorstperiode en eventueel het schuiven van sneeuw bij hevige sneeuwval. Het ijs- en sneeuwvrij houden van uw terrein is belangrijk. Een schoon terrein waarborgt niet alleen de continuïteit van uw activiteiten, maar ook de veiligheid van uw collega's, bezoekers, klanten en leveranciers. Door preventief zout te strooien kunnen wij uw terrein ijsvrij maken, dan wel behouden.

Heeft het hard gesneeuwd? dan is preventief strooien soms niet voldoende. Bij hevige sneeuwval in korte tijd kan er tevens met sneeuwschuivers gewerkt worden. We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor u als klant. In overleg kunnen wij bijvoorbeeld ook uw terrein ijs- en sneeuwvrij maken buiten uw openingstijden om. Op deze manier wordt uw bedrijfsvoering zo min mogelijk gestoord.

Wij zijn u graag van dienst!

Handymenservice

Dagelijks wordt er een beroep gedaan op onze handymen service.

Vaak begint dit met losse opdrachten waarbij onze kwaliteit en directe dienstverlening wordt gewaardeerd.

Daarbij is gebleken dat voor elke kleine opdracht een factuur sturen, enorm veel administratieve kosten voor ons en de opdrachtgever met zich mee brengen.

Onze klanten kiezen daardoor liever voor een “servicecontract handymen”. 

In dat contract bieden wij de opdrachtgevers een gereduceerd uurtarief op basis van minimale afname van uren.

Wilt u meer informatie en/of een aanbieding ontvangen, dan kunt u contact opnemen met onze servicedesk. Zij helpen uw graag aan de informatie

Verkeersregelaars

GSO Glasbewassing B.V. is uw facilitaire dienstverlener als het gaat om verkeersregelaars bij bouw- en infrastructurele werkzaamheden.

Onze landelijk bevoegde gecertificeerde verkeersregelaars zorgen voor een veilige doorstroming bij gevaarlijke verkeerssituaties zoals opstoppingen, wegwerkzaamheden en bij bouw- en infrastructurele werkzaamheden.

Onze verkeersregelaars zijn betrokken, proactief en denken met u mee.

De inzet van onze verkeersregelaars kan op projectbasis of bij een ad hoc opdracht.

 • zijn 24/7 bereikbaar en inzetbaar

 • Opleiding landelijk bevoegd, VCA diploma en veilig werken langs de weg BRL 9101 certificering

 • Uitrusting met portofoon en Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM)

 • Een vast team dat op de hoogte is van wat er speelt

 • Ruime praktijkervaring in verschillende verkeerssituaties en bij calamiteiten

 • Een vriendelijke en behulpzame houding naar de weggebruikers

 • Regionaal inzetbaar

Wij zijn u graag van dienst!